Never run faster than your guarding angels can fly

fredag 13 april 2012

Eleven



Är en favorit site vad det gäller smink o sånt.
De har alla bra produkter (förutom BUS creme den köper jag från England och Feelunique)

Fick hem ett paket idag innehållande 3 saker ( och massor av roliga prover *ler) Clean warm cotton parfym . Sååååååå fräsch och god och Clean warm cotton dusch cream . Lika underbar .

Beställde även nytt puder/fondation . Har kört med Bare minerals ibland och Cliniques superbalance foundation ibland.
(Gillar egentligen inte flytande foundation . Vet inte varför . Kanske påminner för mycket om ungdomens brunkräm ;)
Men till vardags (ja , inte i ladugården förstås *ler) kör jag med mineral puder . Jätte bra för mina röda kinder ,då de sägs lugna ......och skydda samtidigt.

Cliniques foundation är super bra , men används bara vid speciella tillfällen. Typ då vi är bortbjudna eller ska iväg och shoppa ;)

Men nu har jag fått tips om ett "nytt" mirakelmedel ( är inte alla det ???)

Youngblood Hi-Definition Hydrating Mineral Perfecting Powder

Kopierat från Eleven......
Få "kamera-klar" hud med Youngbloods Hi-DEF Hydrating Mineral Perfecting Powder. Denna multiprodukt återfuktar och fräschar upp huden samt låser in fukt samtidigt som den absorberar olja och ger en matt glans. Det högpresterande, rena pulvret lägger sig som en slöja och döljer brister och små skavanker för en perfekt finish.
Om du har mycket fet hy eller bor i ett område med hög luftfuktighet så kommer du att älska detta puder som håller din makeup fräsch och matt i flera timmar. Och om du har rödlätt hy så är detta pulver perfekt för dig då det är berikat med extrakt av lakritsrot som lugnar och döljer rodnad. Youngblood Hi-Definition Hydrating Mineral Perfecting Powder ger dig perfekt hy, så det nästan ser retuscherat ut.

Och faktiskt ! Första gången jag använde det , sa Johanna ......

 Vad fint sminkad du är !!!!!

Bättre betyg går inte att få <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar