Never run faster than your guarding angels can fly

onsdag 23 oktober 2013

Invisible friend

Hittade detta på en blogg jag följer ( "Doktor Molly" ) och gick genast in och köpte en docka . Hoppas kunna samla ihop ett helt gäng så småningom <3


Det här projektet är så otroligt fint. Du köper en docka och ger samtidigt en docka till ett behövande barn i fängelse eller på barnhem. Det finns flera olika dockor att välja på med olika betydelse.

När man köper en invisiblefriend docka betalar man för två men behåller bara en. Vi som företag skickar då den ena dockan till ett "osynligt barn" innanför murarna eller på ett barnhem. Därav kommer du att bli en invisible friend för någon. 


Det kommer vara väldigt konkret. I dockans hand hänger två identitetsbrickor med samma nummer. När du handlar dockan får du lämna kvar en bricka I butiken och den andra behåller du för att inom 1-3 månader kunna få ett brev som har följt upp vart just din Invisible Friend-docka har hamnat. 
Beställer du från hemsidan kommer en docka hem med en bricka, den andra brickan fäster vi på den dockan som sänds iväg. 


För att säkert veta att dessa produkter hamnar där vi vill, kommer de att sändas från hand till hand med kända organisationer. Men också genom missionärer som tar sig till platser dit där du och jag som vanlig turist aldrig kan sätta vår fot.
 När vi har hittat en plats att sända just din Invisible Friend-docka kommer du att få ett intyg I form av en bild på den plats, barnhem eller fängelse där du fått en Invisible Friend.

Du hittar Invisible Friend på 
http://www.invisiblefriend.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar