Never run faster than your guarding angels can fly

tisdag 5 juni 2012

JiPpiY !!!

Det blev hemresa idag . Resultatet på pet scanningen tar flera dagar och de ringer om resultatet . Men är samtidigt inne på ett annat spår. Syns något på pet undersökningen är det troligtvis tumörer och de kan vi vara utan .....

Som det verkar har "våran" doktor i Falun varit väldigt duktig och ihärdig ( sa de på Uppsala) och fått fatt i en läkare på Oxfords universitiets (?) sjukhus som tydligen har (haft?) 2 fall. Varav det senaste kommit den sista månaden . Alex är alltså nummer 3 av 4 i världen med denna sjukdom . Det verkar vara en sorts hjärnhinneinflammation som varken kommer av virus eller bakterier ....

Det är vad de tror i alla fall. Ingen vet riktigt vad de ska göra eller vad som kommer hända i fortsättningen.

Det enda klara är att nu när han mår relativt bra ska de inte sätta in någon mer medicin. Han ska fortsätta med prednisolon och omezarol och även äta kalktabletter tillsvidare.

Tillkommer inget ska vi tillbaka efter sommaren. Blir han sämre ska de prova "rena blodet" på vardagsspråk ( något min far IVRIGT påpekat ända sedan han blev sjuk.....)

Hur som helst verkar det vara Uppsala vi ska stå i närmast kontakt med i fortsättningen, då de påpekade att de var bäst på neurologi och kan hjälpa honom bäst.

Att vi slapp ut firade Alex med kladdkaka , grädde OCH glass på en uteservering mitt i Uppsala medans hela Uppsalas studenter åkte runt om oss i vagnar och bilar under glada tjut och musik .

En tjej tappade sin studentmössa på vägen mitt i all trafik. En äldre herre sprang då ut bland bilarna och fångade mössan . Ni mår tro de blev glada på flaket .

.
Härligt att se all denna glädje ! Även om det blir trafikkaos......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar